Dunántúli Napló

2017. február 22. (szerda)
Gerzson

„Pihenjen velünk!” - nyereményjáték hivatalos játékszabálya

1. A Játék szervezője

A „Pihenjen velünk” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője az Axel Springer - Magyarország Kft. Baranya Megyei Irodája (székhely: 7626 Pécs, Engel János út 8., központi ügyintézés: 7626 Pécs, Engel János u. 8., mint a Játékban résztvevő Új Dunántúli Napló, elnevezésű megyei napilap kiadója (a továbbiakban: „Szervező”).

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező és érdekeltségi körébe tartozó társaságok, az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, és mindezek Ptk. 685. § (b) bekezdés szerinti közeli hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

2012. augusztus 15-től október 30-ig.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás

A játék időtartalma alatt rendszeresen megjelenik "Pihenjen velünk" címmel egy saját hirdetés a Dunántúli Naplóban, a Grátiszban és a dunantulinaplo.hu oldalon.

A sorsoláson azok a lakossági Dunántúli Napló előfizetők vesznek részt, akik legalább 3 hónapja előfizetőnk vagy 3 hónapra előfizet lapunkra és 2012.október hónapra érvényes, befizetett előfizetéssel rendelkeznek.

4.2. Nyeremények:

Díj: 3 db 2 személyes, 2 éjszakás, félpanziós hétvége a Bikali Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtokra.
Értéke összesen: 3x 82 000 Ft

4.3. Sorsolás:

2012. november 5-én 9 órakor a Szervező központi ügyintézési helyén (7627 Pécs, Engel János u. 8.). A nyerteseket levélben értesítjük valamint a másnap megjelenő Dunántúli Naplóban közöljük a nyertesek nevét.
A sorsoláson 3 tartaléknyertest húzunk, akik szabálytalan pályázat esetén vagy ha a nyereményeket nem veszik át, a húzás sorrendjében lépnek a nyertesek helyére.

5. Információ a Játékról

5.1. A résztvevők a Játékkal kapcsolatos további információért hívhatják a 06-72/505-076-os telefonszámot, hétfőtől-péntekig 10.00 és 16.00 óra között, a hívás díja: normál tarifa. A hívások költsége a hívó felet terheli.

6. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményhez tartozó adóterhek megfizetését.

7. Vegyes rendelkezések

7.1 A nyeremények készpénzre nem válthatóak. Amennyiben a nyertesek nyereményüket az értesítést követő 30 napon belül nem veszik át, úgy a Szervező azt a helyükbe lépő pótnyertesnek adja át.. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.

7.3. Az adatok feldolgozását az Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről! Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, erről levélben értesítsen minket a következő címen: Axel Springer-Magyarország Kft Baranya Megyei Irodája,  7627 Pécs, Engel János u. 8.. vagy terj.bar@axelsperinger.hu

7.4. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

7.5. A Szervező csak a promóciós feltételeknek megfelelő résztvevőket értesítik.

7.6. A postai kézbesítés hiányosságaiért a Szervező nem vállal felelősséget.

7.8. Az ajándék átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

Vissza a Termékeink oldalra